Over ons

ELEKTROTECHNIEK VOOR NIEUWBOUW EN BESTAANDE BOUW

Inmiddels zijn wij door de geleverde kwaliteit en service een begrip geworden in de regio. Ons werkterrein omvat projecten op het gebied van nieuwbouw, maar ook hebben wij ons gespecialiseerd in het realiseren van de elektrotechniek ingeval van renovaties en verbouwingen in bestaande panden. Een aantal van onze medewerkers hebben als specialisme het verrichten van taken in monumentale panden, die een bijzondere vakkennis vragen.

An electrician contractor examines a blueprint at a construction site.

Knoester Elektro staat voor

Snelle voortgang van een project

Ook kunt u rekenen op een grote punctualiteit. Bij ons geldt altijd: ‘een woord is een woord’. Een aangemeld project wordt snel opgepakt en tijdens een strakke planning zo snel mogelijk, binnen een realistisch tijdsbestek volbracht. Een goede nazorg behoort tot onze service. Heeft u nog aanvullende wensen of wilt u toch iets gewijzigd hebben, dan keren wij gewoon terug. Dat vinden wij niet meer dan normaal.

Vakbekwame medewerkers en een goedkoop tarief

Elke lid van het team beschikt over specialistische vakkennis op het eigen vakgebied. Denkt u aan brandbeveiliging, datanetwerken, bewakingscamera’s en Led verlichting.

Alle medewerkers zijn goed opgeleid en houden de vakkennis voortdurend op peil door gerichte bijscholing, om zo op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied.

Door een efficiënte bedrijfsvoering en een strategische inkoop kunnen wij een concurrerend tarief bieden voor al onze diensten en producten. Onze offertes zijn glashelder, zodat u nooit achteraf voor onverwachte kosten komt te staan.

Maatwerk en goede materialen

Bij ons staat de klant op een voetstuk. Tevredenheid is onze beste reclame. Wij luisteren goed naar uw wensen en behoeften en stemmen daar het plan van aanpak op af. Alle uitgevoerde werkzaamheden houden wij in eigen beheer, waardoor u niet te maken krijgt met een wirwar van contactpersonen. U heeft altijd maar te maken met één aanspreekpunt, wat garant staat voor een snelle voortgang van een project en een duidelijke communicatie.

Wij beschikken over eigentijds materieel en zijn zeer kritisch bij de inkoop van materialen. Wij kiezen uitsluitend voor materialen die hun betrouwbaarheid en duurzaamheid in de praktijk bewezen hebben. Hiermee kunt u veel problemen, zoals storingen voorkomen. Wij adviseren u graag over de materialen die passen bij uw wensen en het budget wat u beschikbaar wilt stellen.